Logo La Sargantana iberica halloween samhain small

La Sargantana Ibèrica - Any 8 edició especial Halloween Samhain, octubre 2016

Postal de Halloween

A l'ocasió d'aquesta edició especial Halloween us proposem la descàrrega d'una postal original "Bizarre Halloween Card", mostrant carbassons preparant-se per la festa de Halloween. Una postal que podeu descarregar, reproduïr o modificar de manera gratuïta i lliure (domini públic), ideal per confeccionar les vostres cartes de Halloween, decorar la casa o invitar els vostres amics.

Arxius del domini públic: una postal de Halloween vinguda dels Estats-Units

Cliqueu a la imatge ver veure-la en gran, feu clic dret i "guardar como" per a descarregar-la (format original 821x495 pixels, pes optimitzat 375 Ko, 72 dpi).

postal de halloween amb carbassons

Targeta postal de Halloween. Document publicat per Woodruff House in Ohio (Estats-Units), 1901. Copyright expirat (domini públic).

Aquesta targeta postal humorística va ser publicada l'any 1901 als Estats-Units (Woodruff House, Ohio). La il·lustració dibuixada com una obra mestra de tela mostra un grup de carbasses llestes per  una festa de tardor a l'infern, 7 Carbasses (o millor dit 7 persones portant una careta integral feta de carbassa) segudes a un camp de blat de moro després de les collites. Tres d'aquestes "cares de carbasses" estan llegint un manual amb títol: "L'Infern, i com arribar-hi (Heaven and How to Get There). També s'hi poden veure dues inscripcions, una a sobre i l'altra a sota de la imatge principal amb els missatges següents: "Esperem veure-vos enllà" (We hope to See You There) i per sota aquest subtítol: "Existeix un Infern per a les cares de Carbassa?" ( Is there a heaven for pumpkinheads?).

This postcard is part of GG02 Echo Library and Bookshop. Printed version as a free bonus in La Sargantana Ibèrica, paper edition.
Free download: GG02 Echo websites digital format
Digital original:  by Woodruff House Ohio 1901 hosted on Wikipedia  (821 x 495 pixels)


La Sargantana Ibèrica. Actualitzat: octubre 2016.

GG02 Echo Network - Grosella i Grandalla Publishers ©2008-2020
Contacte - Comentaris - Hostatje web by Infomaniak Networks.
Crèdits Fotos d'aquest número