La Sargantana Iberica Sant Jordi Special numero 3/4 de cada any. Poesia, manualitats, amor i molt més.

12 POEMES - SANT JORDI 2017 -EDICIONS ANTERIORS -  QUI SOM? - AJUDAR-NOS - ANUNCIS
Primavera - Sant Jordi - Poesia - Literatura

ma, old paper hand "Dotze Poemes" 2016, 6ª edició

Sisè volum del recull de poemes "Dotze Poemes". Com cada any des del 2011 us proposem la descàrrega gratuïta d'un recull de 12 poemes. Aquest any 2016 amb temàtica "ciències i poesia". Una selecció de dotze poemes provinent del patrimoni literari clàssic (domini públic) o seleccionats dins els poemes del nostre col.lectiu . Gràcies a tots per la vostra participació. Descàrrega gratuïta des del portal BookRix.com.

logo bookrix

Per aquesta edició de _12 Poemes_ hem fet servir la il.lustració de Heinrich Khunrath, El Laboratori de l'Alquimista, Amphitheatrum Sapientiae Aeternae (1595).

Laboratori del alquimista, Heinrich Kuhnrath, Amphitheatrum Sapientiae Aeternae 1595, domini public

Llegir "Dotze Poemes Vol. 6" online
Descarregar "Dotze Poemes Vol.6"

núvol de paraules: poesia, poemes, sant jordi, saint george, dia de la rosa, dia del llibre, dia internacional del llibre

ma, old paper handSant Jordi Special, Edicions anteriors

Trobeu tots els números especials de La Sargantana Ibèrica. Edicions publicades per Sant Jordi (tercer número de quatre números) cada any així com les diferents edicions de _12 Poemes_ recull de dotze poemes publicats junt amb cada número de Sant Jordi.
Arxius _ 12 Poemes _ 2011-2015 en col.laboració amb el segell de poesia
(sèrie Dotze Poemes, publicació original a la plataforma Bookrix, llegir o descarregar):

ma, old paper hand"Mon coeur mis à nu", llibre digital més decarregat

El recull posmortem de pensaments i opinions de Charles Baudelaire _Mon Coeur mis à nu_ és el llibre digital més descarregat a l'espai BookRix de Grosella i Grandalla (2010, fr, clàssics). Moltes gràcies pel vostre interés i la vostra confiança!

Mon Coeur Mis à Nu, Journal Intime, par Charles Baudelaire 1887, posthume.
Préface Geri G. "Le regard que Baudelaire porte sur l'état de la politique, de la presse, de la société civile ou économique de la seconde moitié du 19è siècle, n'a- malheureusement !- toujours rien d'archaïque. Aujourd'hui encore des hommes utilisent (mal !) des locutions latines pour asseoir leur pouvoir ; aujourd'hui encore la question de l'existence et de la nécessité de Dieu persiste".

Mon coeur mis à nu Charles Baudelaire, millora descàrrega de l'any 2015


ma, old paper handNoves entrades a la nostra pinacoteca de Sant Jordi

Base gràfica Sant Jordi. Recursos gràfics, dibuixos, fotografies, obres i il·lustracions relacionats amb la festa Sant Jordi. roses fototeka

Obres, fotografies i d'altres il·lustracions lliure de drets per les vostres manualitats o decoracions de Sant Jordi. Dracs, roses, punts de llibres, etc. Fitxer alta definició per les vostres creacions i els vostres muntatges (scrap booking, missatges digitals, etc.)
.

La Sargantana Ibèrica és una publicació de Grosella i Grandalla, Principat d'Andorra - abril 2016. Sant Jordi Special 2016. Num. 3/4
The GG02 Echo Network - Grosella i Grandalla ©2008-2022 - Pàgina actualitzada en abril 2016

gg02echo_network hint to homelogo gg02 echologo grosella i grandalla

logo webhosting infomaniak