Logo 2

La Sargantana Ibèrica

// Halloween, Samhain / Edició tardor 2014

Un any més us presentem tot un conjunt de continguts exclusius o web dedicats a la festa de Halloween. Nou any cèltic, temporada de collites i misteris de l'altre món. La lluna d'octubre ens invita a festejar...!!! Felices nits de Samhain us desitja la redacció de La Sargantana Ibèrica, disfruteu!

La Sargantana Ibèrica és una publicació de Grosella i Grandalla, Principat d'Andorra, octubre 2014.
separator

=-- EUROPA//

solstices overview

Halloween: nou any cèltic

La festa de Halloween troba els seus origens a les tradicions dels pobles cèltics. Les tres nits de Samhain eren el moment de celebrar la fi de l'estiu amb decoracions, tiberis, i focs.

=-- PAPIROFLÈXIA//

halloween hand overview

Mà d'Halloween amb espant

Per a decorar la vostra taula de Halloween us proposem un taller de papiroflèxia: crear una mà d'esquelet de paper. Un vídeo proposat per Jeremy Schaffer.

=-- MÓN//

Al Mèxic, la Calavera Catrina

Coneixeu la joiosa Calavera Catrina? Figura emblemàtica del dia dels morts al Mèxic, aquest esquelet femení ens invita a festejar i riure amb l'altre món.
calavera catrina small

=-- UPCICLATGE//

Fanalets lugubres

Una llauna de conserva, una barrina i tadaaa! Aquí teniu un fanalet terrífic ideal per a decorar el vostre balcó, jardí o la vostra terrassa per a espantar els veins...
halloween lights small

=-- WEB//

postal d'halloween, extracte

Postal de Halloween

Hem trobat a la xarxa aquesta postal de Halloween, any 1901 i ens ha agradat molt. Aquí podeu descarregar-la gratis. Pais. Estats Units, Format: postal.


=-- BOTÀNICA//

L'Herba de les Bruixes

Celebrem les boires de tardor amb el retrat aquesta planta màgica: la Ruda Vera també coneguda sota el nom "herba de les bruixes".

ruta graveolens preview

Header Halloween

GG02 Echo Network - Grosella i Grandalla ©2008-2020 - Pàgina actualitzada en octubre 2014
Contacte - Comentaris - Hostatje web by Infomaniak Networks.
Crèdits Fotos d'aquest número